preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Manuš" Split

Mi djeca EU kažemo...

TRANSNACIONALNI SASTANAK U IZMIRU U TURSKOJ

Autor: Dragica Reljić, 16. 10. 2017.

Projekt "Mi, djeca EU, kažemo..." nastavlja se i ove školske godine. Pred nama su brojne zanimljive aktivnosti i novi susreti.

Na početku drugog dijela, od 8. do 11. listopada, u Turskoj je održan 2. transnacionalni sastanak. Domaćin je bila Osnovna škola Karsiyaka iz Izmira s kojom smo surađivali i tijekom prvog Erasmus plus projekta "Od starog pisma do novog prijateljstva". Sastanku su nazočili učitelji iz svih šest škola partnera u ovom projektu.

Prvog dana održali smo dva projektna sastanka na kojima smo najviše razgovarali o aktivnostima koje nas očekuju tijekom ove nastavne godine. Putem videokonferencije sastank je vodila koordinatorica Tajana Bundara.

Također smo razgovarali o našem sljedećm susretu, mobilnosti u Italiji. Mobilnost će se održati krajem studenog i početkom prosinca 2017.g. Koordinatorica talijanskog projektnog tima Natalia Caracci predstavila je raznovstan program kojega su pripremili kolege učitelji iz Altofontea na Siciliji.

Drugog dana našeg boravka u Izmiru domaćini su za sve sudionike organizirali izlet. Posjetili smo svetište Bl. Djevice Marije iznad Efeza i sam antički Efez. Efez je danas jedno u od najbogatijih arheoloških nalazišta u Europi za razdoblje antičkog Rima.


Priloženi dokumenti:
Invitation_letter-_Croatia.pdf (215.67 KB)
2nd_TRANSNATIONAL_MEETING.pptx (526.83 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola "Manuš" Split / Vukovarska 11, HR-21000 Split / www.os-manus-st.skole.hr / ured@os-manus-st.skole.hr
preskoči na navigaciju